Όροι Χρήσης

Το e-paraschos είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προιόντων μέσω διαδυκτίου.Είναι ιδιοκτησία της εταιρείας ΥΙΟΙ ΧΡ.ΠΑΡΑΣΧΟΥ Ο.Ε., που έχει έδρα στη Ν.Ερυθραία στην οδό Κολοκοτρώνη 10 , στο νομό Αττικής , στην Ελλάδα. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προυποθέσεις , διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα e-paraschos συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

1)Η Υιοί Χρ.Παράσχου ΟΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προυποθέσεις των συναλλαγών , που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος(αυτό δεν αφορά συναλλαγές που έχετε ήδη κάνει).

2)Η εταιρεία δεσμεύεται για την ποιότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα e-paraschos , υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών , που έχουν διαφύγει της προσοχής , ή έχουν προκύψει ακούσια .

3)Περιορισμός ευθύνης.Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων λόγω ανωτέρας βίας. Το e-paraschos ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προιόντων , αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητά τους.Σε καμία περίπτωση το e-paraschos δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ακόμη και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημιά(θετική,ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά , διαζευκτικά ή και συσωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών,δεδομένων,διαφυγόντα κέρδη,χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες του διαδυκτιακού τόπου ή και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προιόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που δια τίθενται μέσω αυτού.

4)Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.Τα ονόματα,λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τηνΥιοί Χρ.Παράσχου Ο.Ε. ή και το e-paraschos είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας και του e-paraschos και προστατεύονται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η έκθεσή τους στην ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλειφθεί ως μεταβίβαση ή δικαίωμα χρήσης τους.

5)Ασφάλεια.Η εταιρεία αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του θέματος των προσωπικών δεδομένων και των ηλεκτρονικών συναλλαγών , λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα , ώστε να παρέχει στους πελάτες της , τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια .Η τήρηση του απορρήτου είναι δεδομένη.

6)Αγορά προιόντων. Για την ασφάλεια των αγορών σας , αν διαπιστώσετε σε κάποιο προιόν ασυνήθιστα υψηλή ή χαμηλή τιμή ,ή και ασχέτως αυτού επικοινωνήστε με την εταιρεία πριν προχωρήσετε στη διαδικασία αγοράς. Παρ' όλο που η εταιρεία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή περιγραφή των προιόντων και τη σωστή αναγραφή του κόστους των , δεν μπορεί να αποκλειστεί τυπογραφικό ή ανθρώπινο λάθος.Για όλα τα προιόντα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας , αναγράφεται αν υπάρχει διθεσιμότητα . Καλό όμως είναι να επικοινωνείτε μαζί μας , διότι μπορεί κάποιο είδος να βρίσκεται σε έλλειψη προσωρινή ή όχι και λόγω ανθρώπινου λάθους , να μην ενημερωθεί άμεσα η σελίδα. Υποχρέωση της εταιρείας είναι η ενημέρωση των πελατών για την ημερομηνία που θα υπάρχει διαθεσιμότητα και στην περίπτωση που ο χρόνος διάθεσης του προιόντος σας ικανοποιεί , προχωράτε στη διαδικασία αγοράς. Στο κόστος των προιόντων προσθέτουμε το κόστος των μεταφορικών.

7)Υπαναχώρηση/Επιστροφή-Αντικατάσταση Προιόντων.Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσετε ή να ζητήσετε αντικατάστασή τους όταν:(α)το προιόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από την παραγγελία σας (β) σε περίπτωση ελατωματικού προιόντος υπό την προυπόθεση ότι βρίσκεται εντός εγγύησης του κατασκευαστή ή εισαγωγέα και δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή .Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει το προιόν προς επιστροφή-αντικατάσταση , να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση , μαζί με όλα τα έγγραφα που το συνόδευσαν(Δ.αποστολής , απόδηξη λιανικής , τιμολόγιο κλπ).Επίσης τα έξοδα επίστροφής βαραίνουν τον αγοραστή.  Πριν από κάθε επιστροφή απαραίτητα επικοινωνήστε με την εταιρεία . Οικοδομικά-μονωτικά υλικά και προιόντα που βρίσκονται σε προσφορά δεν επιστρέφονται. Αν παρέλθουν τρεις (3) ημέρες από την ημερομηνία αγοράς , η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση.

8)Ακύρωση παραγγελίας.Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας και πριν ολοκληρωθεί μπορείτε να αφαιρέσετε προιόντα από το καλάθι σας . Αν έχετε ολοκληρώσει και δεν έχει αποσταλεί το προιόν επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την εταιρεία.