Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

1)Παραλαβή από το κατάστημα.

2)Αποστολή με αυτοκίνητο της εταιρείας μας . Η χρέωση των μεταφορικών εξαρτάται από το κόστος της παραγγελίας και την απόσταση από την έδρα μας.

3)Αποστολή μεACS Courier και χρέωση ανάλογα το βάρος και τον προορισμό.(Αθήνα μέχρι 2 κιλά 6,70 ευρώ , + 2,5 κάθε επιπλέον κιλό,   4,85 ευρώ αντικαταβολή. Επαρχία μέχρι 2 κιλά 13,25 ευρώ , +3,39 κάθε επιπλέον κιλό . Νησιά μέχρι 2 κιλά 13,80 ευρώ , +4,70 κάθε επιπλέον κιλό . Σε δυσπρόσιτες περιοχές η χρέωση μπορεί να διαφέρει. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ είναι ενδεικτικές και μπορεί να είναι διαφορετικές.Στο κόστος των προιόντων προσθέτουμε το κόστος μεταφορικών).

4)Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (συνίσταται για ογκώδη και βαριά εμπορεύματα). Μπορεί να υπάρχει χρέωση μεταφορικών από την έδρα μας έως τη   μεταφορική εταιρεία ανάλογα το είδος των εμπορευμάτων.

Ευθύνη μεταφοράς - μετάθεση κινδύνου

Ο κίνδυνος για την τυχαία καταστροφή ή απώλεια  των προιόντων μετατίθεται στον Αγοραστή κατά το χρόνο παράδοσης των προιόντων στις εγκαταστάσεις μας είτε στον ίδιο τον Αγοραστή , είτε σε τρίτο πρόσωπο που έχει ειδικώς εξουσιοδοτηθεί από τον Αγοραστή , είτε στον μεταφορέα.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία ,για την εύρεση καταληλότερου και οικονομικότερου τρόπου αποστολής των εμπορευμάτων που επιλέγετε.